Dream Company ApS
Pile Alle 9, st. 2000 FrederiksbergRing på +45 30 63 76 67send en mail på rj@dreamcompany.dk

Foredrag m.v.

DC2Har I brug for et oplæg, inspiration, et foredrag?

Vi holder foredrag om demokratiets puls og fremtidens puls.
Kontakt os for aftale 30 63 76 67 eller rj@dreamcompany.dk.

Fremtidens puls

Vi holder foredrag om fremtidens puls – for jeres virksomhed, organisation eller forening. Vi aftaler på forhånd form og indhold. Det er Rolf Jensen, Danmarks internationalt anerkendte foredragsholder, der leverer indlæggene, inspirationen. Han har holdt foredrag over det meste af verden.

Fremtiden eksisterer, sørg for at du kender noget til den den inden du møder den. Ellers bliver fremtiden en formidabel modstander. Honoraret er efter aftale.

Demokratiets puls

Vi holder foredrag om demokratiets puls. Vi taler ikke partipolitik, men vi mener at afstanden mellem befolkningen og politikerne er blevet for stor. Når et flertal af befolkningen har mistet tilliden til politikerne er det på tide at diskutere hvordan demokratiet demokratiseres.

Som det er i dag er det ikke bæredygtigt. Den folkelige forankring af demokratiet skal genskabes. I foredrag præsenterer vi frække, men konstruktive forslag. Det er Birgitte Asmussen eller Rolf Jensen, der leverer inspirationen. Honorar efter aftale.

Har jeres organisation, virksomhed eller forening brug for et foredrag, der handler om ledelsen af Danmark –kritisk, men ikke partipolitisk. Kontakt os og aftal tid, sted, varighed og honorar. Vi leverer foredragene med fart og humør samt plads til dialog. Her er nogle af de emner, I kan bestille:

Skriftlige indlæg

Har I brug for et inspirerende indlæg til jeres hjemmeside, eller publikation, kontakt os for en snak herom.

Har I brug for et oplæg, inspiration eller et foredrag?

Kontakt os her

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!