Dream Company ApS
Pile Alle 9, st. 2000 FrederiksbergRing på +45 30 63 76 67send en mail på rj@dreamcompany.dk

Om os

Hvem står bag Dream Company? Hvem skriver de to temaer – det ene om den politiske puls, det andet om fremtidens puls? Det gør:

birgitteBirgitte Asmussen, (f.1961). Født og opvokset på en gård i Sønderjylland, bosiddende og uddannet i København, i 1984 som kontorassistent og i 2004 som psykoterapeut. Har siden 2005 haft egen virksomhed, Bevidsthed.nu, hvor hun arbejder med mennesker i terapi, arbejder som administrativ free-lancer, og arbejder med at skrive bøger. I 2014 udkom bogen til unge, Arbejdsliv for Begyndere, baseret på erfaringer fra arbejde i mere end 50 forskellige virksomheder og organisationer, hvor hun gennem mere end 35 år har haft sit arbejde.

Har desuden sammen med Rolf Jensen skrevet bogen ’Den danske revolution – 2015’ med undertitlen : Du bliver inviteret til at deltage. Den udkom på Grundlovsdag, og har bl.a. til formål at skabe debat og engagere borgere aktivt. Det er først lige begyndt!

rolfRolf Jensen, (f.1942) Uddannet som cand.scient.pol. i 1970. Efter en periode – 1970 til 1983 – som fuldmægtig i henholdsvis Forsvars- og Udenrigsministeriet tog interessen for fremtiden over og jeg blev ansat som forskningschef og siden som administrerende direktør for Instituttet for fremtidsforskning. Her skrev jeg fire bøger, bl.a. bestselleren Dream Society, som er oversat til 10 sprog. I 2001 grundlagde jeg egen virksomhed, Dream Company.

Desuden har jeg holdt mindst 1000 foredrag over det meste af verden. Interessen for fremtiden er intakt – fremtiden eksisterer – og dens puls slår hastigere. Samtidig har jeg med stigende undren og efterhånden vrede oplevet at folkestyret i nutidens Danmark er blevet udhulet og er endt som en reality-serie i tv. Respekten for folkestyret skal genoprettes. Det vil jeg bidrage til.

Har I brug for et oplæg, inspiration eller et foredrag?

Kontakt os her

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!